Produkty pro recept špinavých skel (9)

Čínské sušené zelí - HoReCa

Čínské sušené zelí - HoReCa

Peking kámen byl v Evropě populární pouze v asijských čtvrtích až do poloviny 20. století. V posledních několika desetiletích však zažil vrchol kulinářské popularity, včetně Ruska. Jeho výživová hodnota a vynikající chuť jsou zachovány v sušeném produktu. Z sušeného pekingského zelí se připravuje lahodná korejská polévka siriag-cook, stejně jako národní pokrmy Namul, Ttige a Bale. Společníky sušeného čínského zelí, kteří jí pomáhají dosáhnout jejího plného chuťového potenciálu, jsou česnek a cibule. Použití pro Polévky, omáčky, marinády, pokrmy z masa, drůbeže a zvěřiny. Chuť Pikantní, sladká Výživová hodnota na 100 g. Bílkoviny (g / 100g)… 26 Tuky (g / 100g)… 3,5 Sacharidy (g / 100g)… 34 Energetická hodnota (kcal / 100g)… 270
Semena kopru - HoReCa

Semena kopru - HoReCa

Věnec stonků a větviček kopru v římské říši uděloval vynikajícím gladiátorům. Používá se na přípravu salátů, předkrmů, polévek, druhých obědových jídel. Použití pro Teplé a studené omáčky, polévky, masová jídla, drůbeží jídla, rybí jídla, vaječná jídla, stejně jako na nakládání. Chuť Hořká tráva Nutriční hodnota na 100 g. Bílkoviny (g / 100g)… 16 Tuky (g / 100g)… 15 Sacharidy (g / 100g)… 12 Energetická hodnota (kcal / 100g)… 250
Koření 'Na steak a barbecue' - Balení

Koření 'Na steak a barbecue' - Balení

Šašlik je považován za pokrm kavkazské kuchyně a jeho název pochází z turkického slova "šiş" - špíz. Takže "kebab" v doslovném smyslu je pokrm opékaný na špízu. Složení koření na grilování zahrnuje pouze přírodní ingredience, které dodají jedinečnou pikantní chuť a aroma grilovanému masu. Použijte koření k přípravě marinády a jako posypku na grilování, na maso připravené doma: na pánvi, v troubě a v mikrovlnné troubě. Ingredience Mořská sůl, koriandr, zira, mletá červená paprika, hořčice (semínka), černý pepř, sušený česnek, sušená rajčata, červená chilli paprika. Použití Použijte koření k přípravě marinády a jako posypku na grilování, na maso připravené doma: na pánvi, v troubě a v mikrovlnné troubě. Nutriční hodnota na 100 g. Bílkoviny (g / 100g)… 34,0 Tuky (g / 100g)… 5,9 Sacharidy (g / 100g)… 10,6 Energetická hodnota (kcal / 100g)… 232
Koření na steak a barbecue - HoReCa

Koření na steak a barbecue - HoReCa

Šašlik je považován za pokrm kavkazské kuchyně a jeho název pochází z turkického slova "šiş" - špíz. Takže "kebab" v doslovném smyslu je pokrm opékaný na špízu. Složení koření pro grilování "Královské koření" obsahuje pouze přírodní ingredience, které dodají grilovanému masu jedinečnou pikantní chuť a aroma. Použijte koření k přípravě marinády a jako posypku na grilování, gril a maso připravené doma: na pánvi, v troubě a v mikrovlnné troubě. Použití Použijte koření k přípravě marinády a jako posypku na grilování, gril a maso připravené doma: na pánvi, v troubě a v mikrovlnné troubě. Chuť Dodává mírnou ostrost. Složení Mořská sůl, mletá červená paprika, drcený koriandr, hořčičná semena, zira, černý drcený pepř, plátky červené chilli papričky, sušený česnek, sušená rajčata. Nutriční hodnota na 100 g. Bílkoviny (g / 100g)… 9,0 Tuky (g / 100g)… 9,0 Sacharidy (g / 100g)… 27 Energetická hodnota (kcal / 100g)… 229
Sušený lilek - HoReCa

Sušený lilek - HoReCa

Tato solanová bobule přišla do Evropy z Persie a kvůli obtížím s překladem byla často nazývána bláznivým jablkem. Lilky přišly do Ruska z Kavkazu, a proto měly dlouho přezdívku "arménský okurek". Správně sušený lilek má jasnou vůni a chuť hub. Tato vlastnost z něj činí nepostradatelnou součást pokrmů s dušenou zeleninou nebo v jakémkoli pečeném jídle. Použití Polévky, omáčky, marinády, pokrmy z masa, drůbeže a zvěřiny. Chuť Pikantní, hořká, pikantní Nutriční hodnota na 100 g. Bílkoviny (g / 100g)… 11 Tuky (g / 100g)… 1,0 Sacharidy (g / 100g)… 43 Energetická hodnota (kcal / 100g)… 230
Drcená červená paprika (Chile) - HoReCa

Drcená červená paprika (Chile) - HoReCa

Mexičané věří, že paprika pomáhá jejich mysli stát se jasnější, říkají, že jídlem papriky můžete cítit svou hlavu odděleně od těla. Drcená červená paprika (Chile) - má všechny vlastnosti a chuť pálivé papriky, ale je mnohem pohodlnější na použití díky své jemné frakci. Použití pro Saláty, omáčky, polévky, masová jídla, drůbeží jídla, těstoviny, rýži, rybí jídla, zeleninu. Chuť Pálivě ostrá Nutriční hodnota na 100 g. Bílkoviny (g / 100g)… 13 Tuky (g / 100g)… 14 Sacharidy (g / 100g)… 15 Energetická hodnota (kcal / 100g)… 240
List šalvěje - HoReCa

List šalvěje - HoReCa

Salvia officinalis se široce používá v kuchyni jako koření. Sušená tráva se přidává do polévek a hlavních jídel, stejně jako na koláče a další kulinářské výrobky, mezi které patří vejce-rýže, zelí, maso. Použití pro Svačiny, hlavní jídla, nápoje, sladká jídla. Chuť Pikantní, hořká Nutriční hodnota na 100 g. Bílkoviny (g / 100g)… 11 Tuky (g / 100g)… 13 Sacharidy (g / 100g)… 61 Energetická hodnota (kcal / 100g)… 410
Sušené celerové listy - HoReCa

Sušené celerové listy - HoReCa

V Řecku existoval skutečný kult celeru. Byl zobrazen na mincích, vítězové olympijských her byli zdobeni věnci z této rostliny, během svátků zdobili své domovy. V kuchyni se celer používá jako přísada do různých pokrmů, protože všechny části této rostliny mají silnou kořeněnou vůni. Používá se v polévkách a přílohách. Použití pro Saláty, omáčky, polévky, masová jídla, drůbeží jídla, rybí jídla, přílohy. Chuť kořeněná, hořkosladká Nutriční hodnota na 100 g. Bílkoviny (g / 100g)… 13 Tuky (g / 100g)… 1,5 Sacharidy (g / 100g)… 30 Energetická hodnota (kcal / 100g)… 190
Koření na brambory - HoReCa

Koření na brambory - HoReCa

Toto koření obsahuje směs koření, která dodá jedinečnou vůni a chuť bramborovým pokrmům. Použití Použijte na pečené, smažené nebo dušené brambory Chuť Lehce pikantní Složení Mořská sůl, mletá červená paprika, sušené cibule, sušený česnek, mletý koriandr, mletý černý pepř, sušený fenykl, sušená mletá červená paprika. Nutriční hodnota na 100 g. Bílkoviny (g / 100g)… 8,0 Tuky (g / 100g)… 4,0 Sacharidy (g / 100g)… 32,0 Energetická hodnota (kcal / 100g)… 200